Móda, Zábava

Firemní večírek, ples nebo párty na konci roku? Co si obléknout?

Blíží se konec roku a nás čekají mnohé společenské události, jako jsou večírky, oslavy, Silvestr, ale také se blíží plesy všeho druhu, zahájení nové sezony 2018… Určitě se těšíte, potkáte letité přátele, kolegy, obchodní partnery, někde se určitě vydáte s rodinnými příslušníky a budete chtít vypadat neodolatelně. 

Ať už jste mladé, v nejlepších letech, nebo jste dámou v letech, je na místě poohlédnout se po modelech, které budou slušet vaší postavě, budou ladit k barvě vaší pleti a zároveň budou vhodné k příležitosti, která může být zaměřená v nějakém stylu. Co si obléknout, abyste nic nepřehnaly ani nepokazily?

Kalhoty jsou trendy, ale nechte je doma

Nepřijde vám, že ta, která si oblékne kalhoty, není nikdy tak přitažlivá, jako žena, jež zvolila sukni, natož tak šaty? Je to tak. Kalhoty volí často ženy, které nejsou spokojeny se svými nohami, nebo zadečkem, či celkově mají ze své postavy mindrák. To je ale věčná škoda! I žena, která má křečové žíly, silnější lýtka nebo větší zadeček, může koupit spodní prádlo, jež mnohé zamaskuje. A není ani nepohodlné. Kupte si jej a společně s ním zajděte do obchodu se společenským oblečením. No a jakou sukni vybrat? Jste-li štíhlá, volte upnutou sukni dlouhou nad kolena. Je nesmrtelná a k ní můžete použít jakýkoli top. 

Jestliže jste postavy střední, volte taktéž sukni ke kolenům a pozornost upoutejte krásnými lodičkami zajímavé barvy. Letos jsou barevné boty moderní, využijte toho.

Silnější ženy můžou sáhnout po delších šatech, ale neměly by to přehánět se vzory nebo příliš zdobenými modely. Ty by jejich kila ještě zvýraznila. V jednoduchosti je krása, velmi decentně a slušivě vypadají vypasované šaty s rozevlátou sukní. 

Čím se zahřát?

Máte doma kabát po babičce? Právě takové zima 2017 opěvuje a táhne ven ze skříní. Samotné o sobě možná působí těžce a usedle, ale v kombinaci s módními lodičkami, společenskými šaty či lesklou malou kabelkou ve vaší ruce zjemní a vy budete vypadat neodolatelně.

Jestliže přijdete na párty autem a nevadí vám, že nebudete mít kabát, zvolte třeba sametový blejzr. K dostání jsou zdobené i jednoduché, ty jednoduché budete moci využít v běžném životě např. k riflím či kalhotám plátěným, a tak kombinovat elegantní a ležérní styl.

Nezapomeňte na vhodnou kabelku

Kabelka by vám na večírku rozhodně neměla chybět. Zapomeňte na ty, do nichž schováte kde co. Velikost psaníčka je ideální, ale na bodech víc získáte něčím netradičnějším, např. pytlíčkem na šňůrce zavěšeným na ruce z krajkové látky v barvě vašeho outfitu. Jestliže je na vás krajka příliš těžká, nebo se k šatům nehodí, volte samotový nebo síťovaný druh. 

Užijte si párty v oblečení, které je pohodlné a dle vašich představ. Máte posledních pár týdnů na výběr toho nej, tak si je patřičně užijte. Využijte toho, že nadchází čas společenských událostí k obohacení své skříně o krásný model 2017 – 2018.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *