Elektronika

Chytré hodinky, mobil nebo tablet za pár korun  – kde a jak nakupovat, abyste co nejvíc ušetřili!

Když vám doslouží starý mobil, notebook už je příliš pomalý, aby se na něm dalo pracovat, chcete nové chytré hodinky pro jejich skvělé funkce, může se stát, že při pohledu na ceny v obchodech vám z toho naskočí husí kůže a budete raději pokaždé takový nákup odkládat. My vám poradíme, jak ušetřit na takovém nákupu, a odkládat nákup na později už nebudete muset!

Slevy a akce v e-shopech

Podívejte se na akce a slevy, které různé e-shopy nabízí. Abyste měli jistotu, že dané produkty jsou opravdu zlevněné, sledujte průběh jejich cen několik týdnů nebo srovnejte akční slevu s cenami v jiných e-shopech, kde je cena původní (bez slevy). Můžete tak klidně ušetřit i pár tisíc korun na svém nákupu. Je dobré taky odebírat newslettery od e-shopů, kromě novinek se v nich taky objevuje akční a zlevněné zboží nebo taky slevové kódy a slevové kupóny.

Slevové kódy a slevové kupóny

I ty vám můžou ušetřit slušnou částku. Většina e-shopů má slevové kódy a slevové kupóny pro své zákazníky nebo členy klubu. Členem klubu se většinou můžete stát zcela zdarma a jako takový můžete mít speciální nabídky akce v podobě slevového kódu či kupónu, který je přístupný jen pro členy klubu. Slevové kódy a slevové kupóny najdete taky na různých internetových stránkách, třeba na https://buykers.cz/ je možné najít aliexpress slevový kód, který pak připojíte ke své objednávce v e-shopu a tam vám automaticky slevu odečtou.

Srovnávače cen

I ty mohou pomoci se zorientovat, kde je aktuálně cena nejnižší. Na internetových stránkách můžete najít webovky srovnávačů cen, kde si vyhledáte konkrétní produkt a oni za vás porovnají ceny v různých e-shopech. Nemusíte tak trávit hodiny tím, že projíždíte nejrůznější e-shopy a hledáte tu nejnižší cenu, srovnávače cen to udělají za vás a vy tak na konci uvidíte různé ceny různých e-shopů. Pak si už jen zvolíte ten správný e-shop, ve kterém chcete nakupovat, a můžete začít.

Věci z druhé ruky

Není to tak strašné, jak si myslíte – nakupovat věci z druhé ruky je rozhodně velká úspora vašich peněz. Můžete se bát kvality takových produktů, hlavně u elektrospotřebičů to může představovat velký problém, protože jestli nebude něco fungovat, pak vás to může hodně mrzet. Bát se ale nemusíte! Stačí pečlivě vybírat z dobrých nabídek na internetu. Dívejte se na recenze a hodnocení zákazníku nebo nakupujte od ověřených prodejců. Dokonce i velké e-shopy jako alza.cz nabízí zánovní, repasované nebo použité zboží, na které se vztahuje záruka. Takže se o svoji investici bát nemusíte!

Speciální slevové dny

I na speciální dny jako Black Friday, Vánoce nebo třeba Den Dětí e-shopy pořádají speciální slevové akce na počest těchto dnů. Třeba již zmíněný Black Friday je velice populární nákupní svátek, který najdete prakticky v každém e-shopu den po Díkuvzdání. Ceny na Black Friday můžou být až o 70% i víc menší než byly, a to už se opravdu vyplácí. Není proto divu, že hodně lidí nakupuje v listopadu, kde se ještě hned první pondělí po Black Friday často objeví Cyber Monday, který je prodloužením této nákupní horečky. Využívat speciální dny na své nákupy je chytré a dá se na tom pěkně ušetřit.

Ať už potřebujete nový tablet, mobil, počítat nebo jinou techniku, nebo si jen chcete udělat radost něčím novým, neutrácejte za to zbytečně moc peněz. Dejte si chvilku na to se porozhlédnou na internetu za výhodnější nabídkou a ušetřit si tak zbytečné starosti. Můžete k tomu využít jeden nebo více typů výše. Přejeme vám hezké a levné nákupy, které se vám díky slevám, akcím, slevovým kódům a kupónům vždy vyplatí!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *